Aankoop:
details die er toe doen

Laten we eerlijk zijn, als je een makelaar inschakelt, dan wil je iemand die je helpt om het huis te krijgen wat je wil. Of om eerst duidelijk te krijgen wat je wil en wat je mogelijkheden zijn. Dat is precies wat wij doen.
Tijdens het zoek- en aankoopproces adviseren wij je over elk detail want er is veel om rekening mee te houden. Wij begrijpen dat het een inspannende tijd is en doen onze uiterste best voor een soepel en plezierig aankoopproces.
Wij houden het aantal opdrachtgevers en de type zoekvragen goed in de gaten om in deze competitieve markt optimale service en aandacht te kunnen bieden.

Ik wil graag verhuizen

Eenmalige aankoop

Het kan voorkomen dat je al een aankoopmakelaar hebt, maar je bent geïnteresseerd in een woning die zij in de verkoop hebben. Of je was helemaal niet actief op zoek naar een andere woning en je staat ineens voor je droomhuis. In zo’n geval kan je ons benaderen voor een eenmalige aankoop. Wij schakelen snel en begeleiden jou dan graag bij de aankoop van dat specifieke object.

Zilter Makelaardij - Aankoop

TARIEF

Bel of mail voor een snel definitief tariefvoorstel voor full service aankoopbegeleiding of een eenmalige aankoop.

Neem contact op

Zo ondersteunen wij jou tijdens de aankoop

 • STAP 1

  Kennismaking en inventarisatie van jouw wensen en mogelijkheden. Daarna ontvang je binnen 2 dagen van ons een vrijblijvend aankoopvoorstel.

 • STAP 2

  Wij maken een zoekprofiel aan waarmee je realtime nieuw aanbod ontvangt wat aan jouw wensen voldoet. We werken hiervoor met het geavanceerde systeem Copaan.

 • STAP 3

  Plannen van alle bezichtigingen en persoonlijke begeleiding tijdens de bezichtigingen.

 • STAP 4

  Onderhandelingen voeren namens jou en de aankoop sluiten.

 • STAP 5

  Zorgen dat alle afspraken goed in de koopovereenkomst staan en deze zorgvuldig met jou bespreken, eventueel een bouwkundige keuring begeleiden en de vervolgstappen met jou doornemen.

 • STAP 6

  Begeleiding van de inspectie van de woning en de overdracht bij de notaris.

 • STAP 7

  Gefeliciteerd! Je bent eigenaar van jouw nieuwe huis. Wij wensen jou veel woonplezier en hopen in de toekomst nogmaals met jou samen te werken.