Over ZILTER Makelaardij

ZILTER Makelaardij is opgericht door Nathalie van Haaster, NVM register makelaar en register taxateur.

Zilter Makelaardij - Nathalie van Haaster

“Een fijne plek, in de buurt van het strand en de stad, vergelijkbaar met Bergen waar ik ben opgegroeid. Met goeie scholen, leuke winkels, restaurants en cafés, dichtbij Amsterdam maar ook met voldoende natuur in de buurt;" dat waren mijn zoektermen toen ik hier 10 jaar geleden vanuit Stockholm terugkwam en een huis zocht voor ons gezin. Ik weet nog goed hoe intens het was; continu op Funda kijken, bezichtigen vanuit Amsterdam, steeds tijdens werk heen en weer, leuke buurten scouten in het weekend. En ook de spanning tijdens het bieden en de teleurstelling als we waren overboden. We kwamen tot het inzicht dat we een makelaar nodig hadden. En ik herinner me nog goed hoe belangrijk zij was. Zij wist welk huis voor ons wel en niet de moeite waard was om te bekijken, ze vertelde over de buurt, en hoe lang het bijvoorbeeld op de fiets was naar het strand. Ze was altijd voorbereid, wist wat er was verkocht in de straat en tegen alle vooroordelen in, ze was altijd op tijd. Ze begreep ook dat wij graag wilden weten wat er achter de schermen speelde dus we kregen vaak een berichtje of telefoontje om ons up tot date te houden. Toen ik 8 jaar geleden de overstap maakte vanuit de reclame en marketing communicatie naar de makelaardij, stond het voor mij vast: zo’n makelaar wilde ik ook zijn. Iemand die oog heeft voor de klant, de rust bewaakt in roerige tijden, en die er bovenop zit als dat nodig is.

En ik doe graag de extra moeite, of het nu het regelen van een energielabel is, meedenken over verduurzamen, overleggen met de gemeente of aansluiten bij een familieoverleg over de verkoop van het ouderlijk huis, het gaat mij er om dat jij het gevoel hebt in goede handen te zijn. Ik ben uiteindelijk met mijn man en 2 zoons in het centrum van Heemstede terecht gekomen. Na een grote renovatie woon ik daar nu 10 jaar met veel plezier. Door mijn werk heb ik het voorrecht om elke dag rond te rijden in deze mooie omgeving, van Zandvoort tot Spaarndam en van Bloemendaal tot Vogelenzang, ik ken het hier inmiddels op m’n duimpje. Ik geniet elke dag van de gezelligheid van mijn buurt, het clubleven van Tennisvereniging Merlenhove en HFC en van de mooie stad Haarlem. Ik kan nog honderduit vertellen over welke scholen er zijn, waar je heen moet voor een lekkere cocktail, wat het verschil is tussen de dorpen of hoe vaak de trein naar Leiden gaat. Leuker is het om dat tijdens een gesprek te doen. Bel of mail mij als je eens verder wil praten, lijkt mij hartstikke leuk.

“Het gaat mij er om dat jij het gevoel hebt in goede handen te zijn.”
Nathalie van Haaster