Verkoop:
meer dan mooie foto’s

Natuurlijk is een mooie overzichtelijke presentatie van jouw woning belangrijk, met sfeervolle foto’s, goed getimede social media posts en een website speciaal voor jouw woning. Maar er komt meer kijken bij de verkoop, namelijk een compleet dossier met informatie over jouw woning, enthousiaste bezichtigingen en vakkundige onderhandelingen. Wij nemen dit allemaal voor jou uit handen, uiteraard in voortdurend overleg met jou. Het beste resultaat en een zorgeloos verkooptraject is waar wij voor gaan.

Stille verkoop

Normaliter zetten wij bij de verkoop alle zeilen bij. Als alles op orde is en naar volle tevredenheid, gaan we de markt op waarbij online en offline publiciteitskanalen worden ingezet. Het kan voorkomen dat je juist minder publiciteit wil om welke redenen dan ook. In dat geval kunnen we de mogelijkheden van (semi) stille verkoop bespreken.

Ik wil een zorgeloos verkooptraject

Zilter Makelaardij - Verkoop

TARIEF

Wij komen graag langs voor vrijblijvend verkoopgesprek op basis waarvan we je binnen enkele dagen een uitgebreid verkoopvoorstel sturen, inclusief een tariefvoorstel. Een afspraak kan op korte termijn worden ingepland.

Verkopen doen wij zo

Er komt veel kijken bij de verkoop van een woning. Om je een idee te geven van wat je te wachten staat, hebben we het hier op een rijtje gezet.

 • STAP 1

  Kennismaking en persoonlijk gesprek in de woning. Daarna ontvang je binnen enkele dagen een vrijblijvend verkoopvoorstel met daarin beschreven wat wij denken wat de woning gaat opbrengen, advies over de vraagprijs, een tariefvoorstel, een samenvatting onze dienstverlening en een planning.

 • STAP 2

  Voorbereiding van de verkoop. In deze fase wordt alle documentatie verzameld, de foto’s worden gemaakt evenals de plattegronden en het meetrapport. Ook maken we de verkoop- en marketingstrategie definitief, en wij bepalen samen de definitieve vraagprijs.

 • STAP 3

  De markt op. Op dit moment proberen we zo veel mogelijk mensen kennis te laten maken met jouw woning. Geïnteresseerden maken een afspraak en in overleg met jou worden de bezichtigingen ingepland. Tijdens de bezichtigingen vertellen wij enthousiast en eerlijk over de woning en de omgeving.

 • STAP 4

  Wij zijn in onderhandeling. Een spannende fase waarin wij ons hoofd koel houden en jou adviseren over de hoogte van de koopsom, voorbehouden, roerende zaken en de opleverdatum.

 • STAP 5

  De verkoop is rond. Wij maken de koopovereenkomst op en deze nemen we zorgvuldig met jou door. Nadat jij hebt getekend, zorgen wij ervoor dat de kopende partij de koopovereenkomst ook ondertekent. Wij houden de komende periode de data in de gaten waarop de 3 dagen bedenktijd verloopt, de financiering rond moet zijn en wanneer de waarborgsom gestort moet zijn of de bankgarantie moet zijn afgegeven.

 • STAP 6

  Het is de dag van de overdracht. Wij begeleiden jou bij de inspectie van de woning en gaan met jou mee naar de notaris. Daar teken jij de akte van levering en draag je de sleutels over aan de nieuwe eigenaar.

 • STAP 7

  Gefeliciteerd! De verkoop is afgerond. Wij hopen dat je zeer tevreden bent met onze dienstverlening en dat je in de toekomst nogmaals met ons wil samenwerken.